UNIT4EuroMoversPC WareESMEPlanning ITSDB GroepOKITENTE NV
HerstelHotel DE KIMErnst&YoungConQuaestorPGGMOKIGulimexVolker WesselsMercuri UrvalIMTECHCapGemini

Programma Proejctmanagement in de Zorg congres bekend!

Programma Proejctmanagement in de Zorg congres bekend!


Het congres Projectmanagement in de Zorg zal bijdragen aan het verkrijgen van handvatten en inzichten vanuit de praktijk. Het geeft concrete richting aan het waarborgen van de kwaliteit van projectmanagement in de zorg. Hoe ga je als zorgorganisatie om met de continue druk op het (her-) organiseren en innoveren van de organisatie?







Op 29 mei  2018 vindt de 2e editie van het congres Projectmanagement in de Zorg plaats met als thema Van Vaardigheid naar Vak.



De steeds veranderende zorgmarkt waarbij de realiteit meer met minder is, brengt nieuwe beheersvraagstukken met zich mee. Eén van de uitdagingen als zorgorganisatie is de continue druk op het (her-) organiseren en innoveren van de organisatie. Dit betekent voor veel zorgprofessionals dat naast het uitvoeren van de professie het management van projecten ‘gewoon even erbij’ te doen. Echter, affiniteit met projecten volstaat niet meer. Projectmanagement dient als volwaardige discipline in de zorgorganisatie een plek te krijgen. Maar waar te beginnen? En hoe ga je daarmee om als zorgprofessional  en hoe als professionele projectmanager in de zorg? Wanneer beschikt een professionele projectmanager over genoeg kennis van het zorgproces en andersom? Kortom: Wat zijn de keuzes die de kwaliteit en continuïteit van de zorgorganisatie gaan verbeteren?



   



Keynote sprekers


- Ludificatie van Projectmanagement

Dagvoorzitter Kjel van der Giessen, Hogeschool Utrecht

- Projectmanagement is een vak – of toch niet?

Michiel van der Molen, trainer-coach, auteur  en spreker, Molen & Molen

- Een intern organisatieadviesbureau als motor voor continu verbeteren en professionalisering van project- en verandermanagement!?

Gerard Jansen van Rosendaal, Manager ManagementAdvies, Erasmus M

Projectmanagement is hersenwetenschap: druk op de goede knoppen in het brein van de mensen om je heen

Prof. Dr. Victor Lamme, Universiteit Amsterdam

Praktijkgerichte en interactieve parallelsessies



Met inspirerende best practices van het VUmc, Breinbereiders, Improven, LUMC, Amarant, Philadelphia, Fortes Solutions en meer. Er worden visies en ervaringen gedeeld, met als voornaamste doel aanknopingspunten te bieden voor een succesvolle implementatie van projectmanagement als volwaardige discipline in de zorgorganisatie.



Schrijf nu in en ontvang € 50,- korting



Registreer nu en ontvang via onze mediapartners € 50,- korting*! Klik hier voor meer informatie



Graag tot ziens op 29 mei a.s.!



meer nieuws